Hűvösvölgyi suli

Sziasztok! ☺
Egy könyvajánlóval érkeztem, amiben az egyik kedvenc könyvemről fogok írni. Remélem tetszeni fog, és sokan elolvassátok majd!
A sztori:
Dóri és Nóri tudja, hogy milyen nehéz ikreknek lenni, ráadásul, hogy most kezdik a gimit, aminek az első hetét Dórinak ki kell hagynia, egy torokgyulladás miatt. Gépezés közben bekukkant egy High School Musical-es fórumra, ahol összeismerkedik egy felettébb kedves lánnyal, akit nicknevén Liliomnak hívnak. Mikor végre meggyógyul és iskolába járhat, találkozik egy nagyon csinos fiúval, Dáviddal. Kicsit később, mikor Dávid meghívja a lányokat vokálozni a bandájukba, kiderül, hogy Nórinak is tetszik a srác.

Véleményem:
A könyv Dóri szemszögéből íródott, ami (szerintem) sokkal jobb, mintha Nóriéból lett volna írva. Dóri kicsit esetlen, bénácska, míg testvére merészebb, beválalósabb. Összehasonlíthatatlan a SZJG (Szen Johanna Gimi)-vel! Míg ott Reni egyke és gondolatai csak Cortez körül forognak, itt Dóri a könyvek során több fiút is megismer. Bár itt nincsenek olyan poénok, mint ott, én mégis mindenkinek ajánlom! A barátnőim is elolvasták és nekik is nagyon tetszett. Már a 7. részét olvasom ☺.
Szablon wykonała Sasame Ka dla Zaczarowane Szablony
CREDITS
Pngs Patterns